Sider

tirsdag 1. juli 2008

Hagehortensia og roserHagehortensia er en vakker blomst.Jeg var på Plantasjen i dag og fant denne. Det var "ta tre og betal for to".
Blomsten var så stor, at jeg syntes det var mer enn nok med den ene. Nydelig ble den, der den pynter opp på verandaen min. Må inn på nettet og lese litt om denne blomsten. Ikke sikkert det er så enkelt å å den til igjen senere, om jeg planter den i hagen. Mener å huske at slike skulle ha temmelig sur jord... Tusen takk for gavekortet, May-Britt ! Det ble en flott blomst !Rosen ved porten.


Denne fikk jeg for noen år siden, i stedet for Hurdalsrose, som er en rødere variant. Ellers er de helt like. Vet ikke hva denne heter, kanskje noen kan hjelpe meg med det?

Og den gule rosen ved veggen.

2 kommentarer:

Norfrid sa...

Hei! Leste om Sam og håper han er bedre. Fant plutselig ut at du hadde noen blogger her og der, så nå har jeg beundret rosebilder og fått vann i munnen av bildene fra restaurantbesøk. Håper vi ses snart!

lilleba sa...

Takk for besøket :) Jo, Sam kommer seg, men det har vært noen tøffe dager ! Kom innom når du kjører forbi. Du er vel på Biri innimellom ? :)