Sider

torsdag 8. november 2012

På utstilling i Praha

Det har blitt endel turer i utlandet i det siste, og i helgen som var, gikk ferden til Praha, der det var en to dagers CACIB utstilling. Flyet gikk kl. 10.00, og siden været i november kan være ustabilt, så parkerte jeg på A10, som er inneparkering, ca. 50 meter fra terminalen. Flyturen gikk fint, og en time og tre kvarter senere var vi i Praha. Det tok litt tid å få hentet spesialbagasjen, som var Rocky i buret, og understellet. Her på flyplassen ble ikke dette satt ut i hallen så de som ville kunne kidnappe hunden. Vi måtte til et spesielt kontor for å hente. Her bør Gardermoen skjerpe seg, for de setter bare buret innenfor døra i ankomsthallen, i en helt annen ende enn der bagasjen blir levert.

 
 
Vi overnattet på Best Western Premier Hotel Majestic Plaza, en times kjøring fra flyplassen. Vi var heldige å finne en maxi taxi utenfor inngangen. Alle de andre drosjene var kun personbiler, og vi hadde ikke fått plass til det vi hadde med av bur og bord.
 
 
 
Piratdrosjer finnes det endel av i Praha, og man skal avtale pris på forhånd. Vi følte oss ganske trygge på de numererte gule flyplass drosjene, og sjåføren vi kapret viste seg å være den beste vi kunne ha fått. Han kjørte oss til hotellet, fra hotellet neste morgen og til utstillingsplassen 40 minutter unna, hentet oss på ettermiddagen og tilbake til hotellet, og det samme en gang til på søndag, men på mandag morgen da vi skulle til flyplassen hadde han fått noe trøbbel med bilen,
og sendte i stedet en venn av seg. Han sto parkert utenfor døra til avtalt tid.
Flinke og trygge sjåfører som varmt kan anbefales.
 
 
 
 
Maten i hotelles restaurant var god :) Vi spiste der både lørdag og søndag kveld. En real biffporsjon og varm eplekake og is :D Første kvelden spiste vi på rommet.
 
 
Og siden jeg nyter andre sine kokkekunster, vil jeg fremheve denne forretten,
en vaktelsalat som var spesielt god !
 
 
På flyplassen i Praha spiste vi en deilig sjokoladekake mens vi ventet, og vi fløy med Norwegian, en behagelig opplevelse.
 
Men, nå over til utstillingene :D
 
 
Rocky, første kvelden på hotellet.
 
 
På utstillingen første dag, 3. november, venter.....
 
 
I ringen, dommer: Douma Effrossyni Petroula Richard, France
Resultat: CAC, reserve CACIB og Czech Champion !!
 
 
Takk, for fine bilder, Kristin :D
 
 
Dommer: Stephen Wheeler, SWE.
 
Rocky fikk CAC, CACIB og ble beste toy hann av alle :) Nå har han tre CACIB. Det siste må han ta etter 31.mai 2013 for å få sitt Internasjonale Championat.
 
 
 
 
 
 
 

Ha en fin ukeslutt, alle sammen !  Klem fra Lilleba

1 kommentar:

Anne Britt sa...

Gratulerer så mye til Rockey og deg!!! Praha er en flott by. Håper det ble tid til å se seg litt rundt også.