Sider

søndag 13. januar 2013

Dagene går...

Ikke før har det vært jul, så er vi plutselig langt inne i det nye året !og Januar som startet så mildt, er blitt bitende kald. I dag tidlig var  det minus 22, og jeg har måttet fyre i kjellerstua i dag, da potteplantene der begynte å bli litt slakke i bladverket.


Bestemte meg i høst for å fyre kun med strøm denne vinteren, siden strømmen var så billig, og parafinen rådyr, og det har gått greit til nå. Men undres på om ikke strømmen blir dyrere i lengere kuldeperioder ??

Noen som har synspunkter på dette ?

Og våren må da være "rett rundt hjørnet" i følge bildet under...


Vakre farger også !


Har lurt litt på hvor mye som blir kastet, av alt det flotte en ser av blomster.
Ikke noe rart at de er kostbare, når en tenker på det som går med av ressurser før dette kommer inn i butikkene. Men øyegodteri er det, og da gratis :)

I uka som gikk, var jeg en tur til datteren med diverse varer, skaffet på den nye JULA butikken her.
Hjemmelaget Pizza ER godt, og hun lager verdens beste !

Må også reklamere litt for denne Schutzengel Te, som jeg fikk av Else og Villy til jul, den er supergod, og er en frukt te som inneholder eplebiter, nyper, hibiskus, kattost, kornblomst og kirsebær. Jeg spurte Else hvor den var kjøpt, og det var på helsekost. Kommer fra Bioflora AS, i Bergen. Link HER.


Og øverst på posen står det:

Wherever you go
Whatever you do
May your Guardian Angel
Watch over you

%%%%%%%%%%%%%%%

Og roser ER vakkert, Magnhild, tusen takk !


Ha en fin ukestart, alle sammen !  Klem fra Lilleba2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Heisan tiden går ja , merker at det er litt lysere .Her ute ved kysten er det sjelden veldig mange kuldegrader over tid , men kan være kald vind . Her hos oss er det veldig inn å montere varmepumper , tror snart vi er de eneste som ikke har i ditriktet her .Vi har gratis ved og fyrer i en veldig god ovn som varmer opp fort . Min far har varmepumpe og er glad for det siden han er handicappet i sin høyre side . Der er det varmt uansett når vi kommer . Og så kobler den ut på natt og begynner igjen på morgenkvisten å varme opp .Så nydelige roser det var bilde av , jeg kjøper ofte blomster med farger på , farger gjør meg GLAD :)

lilleba sa...

Varmepumper kutter ut når man trenger de mest, har jeg inntrykk av.. Men det er sjelden det er altfor lange kuldeperioder da. Ja, har lagt merke til ovnen din, den ser virkelig god ut !!