Sider

søndag 15. september 2013

Septembergleder

I går var jeg i Stavanger en tur for å prøve å huke det siste cacib'et på Rocky, men den gang ei. Han fikk en super kritikk, men det hjelper så lite.. Får prøve igjen ganske snart.

Sommeren og høsten har gått så fort, og mye har skjedd, og jeg har vært veldig dårlig på å dele med dere som ikke er på Facebook, noe som de fleste jeg kjenner jo er.
Det er der alt foregår, og der en blir oppdatert og der en får tilbakemeldinger på bilder og meldinger, så det blir dessverre lite å hente her..

Og til dere som ikke har logget inn der, gjør det ! Det er et fantastisk sted å være innom en gang i blant. Om du ikke har noe å bidra med selv, så gjør andre det for deg, alltid noe nytt og spennende.

I Stavanger fikk jeg også en påminnelse om å oppdatere bloggen av ei som ikke er på FB, og et par stykker til vil vite nytt, så da får jeg ta meg på tak og skjerper meg litt ;)

I august fikk jeg bekreftelse på Rocky's 4. cacib. Det var flott å få i boks !
Men så er det å dra i land etter ett år og en dag ett cacib til..
Ikke enkelt, men skal en være med på leken, får en tåle steken ! Billig blir det ikke, men at en har det gøy ! Å ja :)

Så var det Bjerke utstillingen i slutten av august. NKK og ny sjanse !
Der vant Rocky over 5 påmeldte Champions, og ble andre beste hanhund av 8 påmeldte. En unghund snappet cacibet rett foran oss, og Rocky fikk res. cacib ! Noe han begynner å få flere av..Bildet er fra Bjerke i august.....

Lørdag 7. September ble mitt barnebarn Elisabeth Røste konfirmert i Brumunddal Kirke.
Det var en hyggelig dag, med mange gjester og en god del mimring.

Takk til Kristin og Terje som hadde laget en slik trivelig fest. Barnebarna gror til, og det blir trivelig å følge dem videre i livet, alle sammen.Det ble selvsagt Prestmarken kake denne gangen også.. ;)


Ha en fin ukestart, alle sammen !
Klem fra Lilleba

1 kommentar:

Anne Britt sa...

Flink du er med hunder og blogg og barnebarn og alt...