Sider

torsdag 28. mai 2015

Heia Norge !

I mai har jeg lagt nytt verandagolv ved hjelp av fliser fra Bergo Flooring, et composite golv bestående av fliser som enkelt kneppes sammen.
Det skal sies at det ble veldig bra resultat. Strever litt for å få tak i kabel list, noe som ikke har vært svært enkelt, men vi får se om det lar seg gjøre å skaffe en slik til sist...

Inniblant må jo dette golvet spyles under, og det viste seg at golvet ikke er så veldig enkelt å åpne når det først er klikket sammen. Prøver man, så sprekker flisa lett, og blir ubrukelig.

Derfor ringte jeg dit jeg hadde kjøpt flisene og ba de bestille en redskap til å løsne disse, og ekspeditrisen sa at jeg måtte beregne en pris på mellom 6 - 700 kroner. Jeg aksepterte det, for noe måtte jeg bruke til dette formålet.

Til min store forbauselse pakket jeg opp en STOR pakke fra butikken i dag, den veide nesten ingen ting, og jeg plukket ut noe som kunne minne om et skrujern i størrelse, se bildet under, ...  kr. 626,90 for denne redskapen, det må være en vits ! Jernet er 24 cm langt og 1 cm bredt, og det lå løst i en eske som er 57 cm lang, 10 cm høy og 10 cm bred ! Frakta var på 101 kr ..... 

Ja, ja..  man får mye for pengene, får en si. Trodde det var mye mer avansert til den prisen, men fungerer det, så er det vel verdt prisen.....     kanskje.

Ingen kommentarer: