Sider

torsdag 5. juni 2008

Ektorp Sofa
Jippiii !!!!
Den 14. juni kom en annonse på www.finn.no om en sofa og en stol som var til salgs på Gjøvik. Fikk begge for 2000 kr, og det var med et rødt trekk attpå.
Vi skrudde av bena, og da gikk både sofaen og stolen inn døra. Nå mangler det bare glassbordet, men det haster ikke. Venter til det perfekte dukker opp :)
Det regnet katter og spiker med snø og hagl, da vi skulle hente det, men det ble heldigvis oppholdsvær innen vi skulle lesse på møblementet.
Takk til Else og Villy for all god hjelp !

Beskrivelse
Ektorp lenestol og 3-seter sofa fra IKEA selges grunnet flytting. Kjøpt for to år siden. Ny pris med to trekk var ca 6000,-.
Selges med to trekk: rødt og lys beige (som på bildet).
Lett å holde ren - avtagbart og maskinvaskbart trekk, kan vaskes på 60 grader og holder seg like fint.
Seteputer av landfuglfjær og høyelastisk polyeter former seg etter kroppen og får tilbake sin opprinnelige form når du reiser deg - like bekvemme dag etter dag.
Vendbare ryggputer av polyesterfiber gir myk støtte for ryggen og to sider å slite på.

Mål 3-seter:
Bredde: 215 cm
Dybde: 88 cm
Høyde: 88 cm
Setedybde: 54 cm


Mål lenestol:
Bredde: 104 cm
Dybde: 88 cm
Høyde: 88 cm
Sete bredde: 63 cm
Setedybde: 54 cm
Setehøyde: 45 cm
Setehøyde: 45 cm
Her er sofaen jeg ønsker meg i kjellerstua.
Den kan brukes som gjesteseng også. Har lest så mye om hvor god denne er, både å sitte i, og ligge i. Trekket kan vaskes på 60 grader, og er like fint igjen etterpå.
Ser at denne er populær, da mange blir avertert på www.finn.no og de blir revet bort med det samme. Problemet er døråpningene hjemme hos meg, de er bare 72 cm brede.....
De som har vært avertert av tre-setere og to-setere har for det meste vært veldig langt unna. Har avventet for å se om jeg kan få tak i noen nærmere.
Har lyst på en som har dette trekket, som du kan se på bildet. Det har et svakt blomstrete mønster som jeg tror heter: Ektorp redeby, lys beige, nypris på sovesofaen er 5450 kr,( 2-seter ), brukt fra et halvt år +, selges de for 1000 til 1700 kr ! Ville helst hatt en teseter...

Er det noen som skal selge, på Østlandet, så si fra :)

Ingen kommentarer: