Sider

søndag 26. oktober 2008

Valpene

Nå er de 8 uker og noen dager, disse vakre små sølvperler.
De har fått være med mye ut og oppleve ting og tang, og i dag opplevde de for første gang et helikopter som kom rett over hustaket. Ingen av dem enset det, for de var opptatt med å finne ostebitene under en bolle ute på tunet !

Snart skal to av dem til sine nye hjem, og jeg tror nok at de er etterlengtet dit de kommer. Valpesiden finner dere her. Her er et bilde av dem tatt i dag av Magnhild

4 kommentarer:

Edna sa...

Hvalpene blir bare vakrere og vakrere for hver dag :-) Tipper det er noen som går rundt i spenning, og venter på sitt nye familimedlem.

lilleba sa...

Hei Edna !
Takk for trivelig kommentar :)
Ja, disse valpene er virkelig noen små perler på hvert sitt vis, og glade og trygge på verden så langt.
I dag kom den største jenta til sin nye familie i Moss

Edna sa...

Hei!
Da er det bare en hvalp igjen hos deg. Det er litt tomt og rart når de forsvinner ut av huset. Trøsten er at de får det bra dit de kommer, og at de vil få mer oppfølging hver for seg enn det man klarer å gi så mange sammen. Utrolig hvor fort denne hvalpe-perioden har gått. Synes ikke det er lenge siden det ble planlagt parring på Sarah :-)

lilleba sa...

Hei Edna !
har fått tilbakemelding om at alt går bra ! glad for å holde kontakten og høre at alt utvikler seg bra i fortsettelsen med disse små sølvsmykkene .9