Sider

tirsdag 10. august 2010

Spisebordsrot :)

Når skrivebordet blir for lite, taes spisebordet også i bruk, og det skjer helst hver
eneste ettermiddag og kveld i løpet av uka.
Når andre setter seg i bilen etter endt arbeidsdag, har de gjerne ettermiddagen og kvelden for seg selv, uten å ense arbeidet en tanke...

Har tenkt på hvordan det vil bli etter pensjonist tilværelsen er et faktum. Hvordan blir det å la være å bruke ettermiddagene og kveldene til å forberede seg til neste dag ???
Noe jeg har gjort det meste av livet...


Det må i alle fall bli bedre tid til noe annet, da.....Det er rart med det, det som er blitt en vane vil nok sitte i en god stund.


Jeg har gjennom mange år samlet uhorvelige mengder av treningsmateriell
 i skuffer, permer, esker og hyller. Kommer til å få god plass når jeg ikke har bruk for dette lenger.
Jeg vet hvor glad jeg har vært for å få stoff, tips og gode råd, har tatt i mot alt !

Skulle ønske jeg kunne gi bort alt dette til noen som får like mye bruk for det som jeg har hatt.

Er ikke pensjonist i morgen, da. Men det nærmer seg ! :D

Ha en fin onsdag alle,

3 kommentarer:

Tina sa...

Du har ei aldeles flott hytte ser jeg som du kan bruke din kommende pensjonist-tilværelse på! Det blir helt sikkert godt! Nyt dagene du! :)

Beth sa...

Ja, det er nok helt sikkert at du kan trenge hele spisebordet når du skal forbrede deg til neste dag på jobben, mye papirer...
Og jeg vil tro at det er noen som sikkert blir lykkelige hvis de får muligheten til å overta det du har samlet gjennom tiden.
Og du er nok en dame som slett ikke får tid til å kjede deg når den dagen kommer at du kan kalle deg pensjonist. Jeg tror du heller vil lure på hvordan du i det hele tatt rakk å jobbe...!!! :-))

Ninas Interiør sa...

Blir sikkert både rart og herlig å få mer tid til å gjøre hva man har lyst til, og ikke minst; slippe alle forberedelser og alt rotet!

Klem Nina