Sider

torsdag 12. mai 2011

Hverdags gleder

Stor var min overraskelse i dag, da jeg kom hjem og fant i postkassa noe annet enn pur reklame !
Der lå en spennende konvolutt som jeg raskt forsto var noe annet enn regninger og reklame. Jeg snudde og vendte på den, og jo, der var en avsenderadresse :) Og inni fant jeg 2 flotte håndlagde kort !


Dette ble en fryd for øyet, tusen takk, Iren !!
Og så vakre i virkeligheten...  Lag på lag, og et spesielt inntrykk ble det som tredimensjonalt :D.. Og så mange, fine detaljer. Fikk plutselig lyst til å "kanskje" prøve å lage noe tilsvarende..
Men så er det dette med tiden, da..  Det tar tid å lære nytt.Det er jo så lekre farger på disse kortene også !Herlige kort, som fortjener en ramme og veggplass !!
Tusen hjertelig takk, Iren, for disse vakre kortene.
Du skal vite at jeg setter stor pris på denne gleden :D

Iren sin blogg finner dere HER.

Ha en fin torsdag ! Klem fra

3 kommentarer:

Iren sa...

Så koselig at de var kommet fram til deg Lilleba :o) Kjekt at du likte overraskelsen ;) Syns du fortjente dem som er så flink til å organisere ting for alle oss andre med forum som jeg er blitt så gla i ;) Så er det ekstra kjekt å overraske i en travel hverdag ;)

Ha en flott dag :o)

Klem fra Iren :o)

Beth sa...

Ja, er det ikke hyggelig med sånne overraskelser?
Snille, gode Iren!

salige lavendel sa...

Sånne overraskelser gjør at en føler seg verdsatt, koselig! Jeg får forresten lastet opp bilder igjen nå, det var et kortvarig problem tydeligvis. Håper ditt problem løser seg også da, kjedelig å måtte skrive inn bloggadressen manuelt hver gang man vil legge igjen en hilsen...