Sider

mandag 4. august 2014

Vi skriver august 2014

Ikke mye blogging i juli, nei !
Her har dagene gått, med besøk og mange utflukter. Har hatt tidenes flotte juli med lange opphold i uterom og hage. Det har vært ren nytelse !


Det har vært jordbær med fløte. jordbær med is og jordbær med vaniljesaus !  Det har i det hele tatt vært mye god mat og mye god vin ;)


Og trompetene gror, og potetene gror, og persillen gror, og det har vært høsting av nyttevekster allerede. Kjøpte stevia-frø til halv pris på Rimi her om dagen, og det skal bli til neste sommer sammenn med tomater og diverse annet :)


Og en dag var vi i fugleparken på Raufoss, og der var det en kar som bruste med fjærene, og som ikke gav seg så lett. Han danset som en ballett danser, så han ble skuet både bak og foran ! Litt av et syn ;)
Og en dag var vi på Viken II, den lille restauranten som stikker ut i Mjøsa. Hadde aldri vært der før, så det var morsomt å komme dit.Salsa med stekte poteter og rømme var ikke så galt, ikke kyllingspyd heller :)


Og det har vært to dagers utstilling i Våler i Solør


Anders og Rocky var med som tilskuere denne gang ;)


Og det har vært masse andre små og store utflukter, en dag var vi oppe på Værskei og besøkte Mganhild, og det var like hyggelig som alltid, med ordentlig hyttestemning og gjestfrihet.

Det ble en Bærumstur også, kjempetrivelig ! 

Og barnebarn Elisabeth har feiret 16 års bursdag, og dit måtte vi jo selvsagt dra og feire :D

Familie og barnebarn på besøk her også i juli. Konklusjonen må væe at det har vært en super juli !


Og Magnhild, blomsten jeg fikk av deg er blitt dobbelt så stor !

Ha en fin august, alle sammen !1 kommentar:

Anne Grete sa...

Så mange fine bilder og se på . >Artig at engletrompetene vokser så godt :) Den som er gul hos meg er i år blitt oransje , merkelig , men skyldes kanskje den varme og solrike sommeren ?