Sider

fredag 1. oktober 2010

Et lite referat fra sjokoladegrossistene :)


Gårdagen ble litt annerledes enn vanlig.
Vi helsesjokoladespisende mennesker, i rimelig avstand fra hverandre, skulle ha en sosial kveld på Hamar sammen, og det er noe av det koseligste jeg har opplevd på lenge.
Vi drakk kaffe, og spiste helsesjokolade, og det var jo ikke så galt :)
Vi utvekslet erfaringer og fikk vite om nye helsesjokolade produkter som skal komme til Norge.
I blant er det flott å komme sammen og dele erfaringer og siste nytt, og her var det mye spennende å høre.

Så litt referat:
Det er noen ting som bør fungere i kroppen, det er for det første tarmsystemet, og også blodårene, som bør være elastiske. Blodårene utvider seg ved anstrengelser, og sjokoladen fjerner plakk i årene slik at man gjenvinner elastisiteten. Elastisitet kan måles ved hjelp av DPA, Digital Pulsbølge analysator, for å regner ut biologisk alder på disse. Målingen sier også mye om risikoen du kan ha for hjerte og karsykdommer.


Xocai er en kaldpresset sjokolade, og en bredspektret antioksidantkilde, noe ikke vanlig sjokolade er. Antallet antioksidanter en får i seg er direkte aldersrelatert. Det finnes noen tusen antioksidanter. I vanlig helsekost kan en få medikament med f.eks 6 typer. Acai bær (som er i vår sjokolade) har 184 forskjellige, og i kakao er det mer enn 300, og den inneholder blåbær også.

Det kom ellers opp mange flotte ting folk som var her hadde opplevd med denne sjokoladen. Jeg skal nevne en historie. Der var en mann her som hadde distribuert Xocai en periode, men ikke brukt den fast selv. Salget gikk noe trått, og han bestemte seg for å avslutte hele greia. En stund etter bestilte han legetime, og hos legen fikk han målt blodtrykket, og det var 170/100 !
Han fikk beskjed om å starte med blodtrykksenkende medisin, noe han ikke likte særlig tanken på.
Han hadde en venn på Lillehammer som kunne akupunktur, og ringte han. Det er jo kjent at akupunktur kan redusere for høyt blodtrykk. Denne vennen skulle på ferietur og kom ikke tilbake før om 2 uker.
I mellomtiden husket han på at han hadde en eske med Xocai i skapet, og tenkte han kunne prøve den så lenge, 3 biter om dagen :)

Etter 2-3 uker fikk han ny legetime, og målte blodtrykket på nytt. Det var 120/80 !!
Gjett om han raskt ble forhandler igjen :D

Mange nye helsesjokoladespisere synes sjokoladen er dyr når de starter å bruke den, men ser en på helsegevinsten og det faktum at en ikke behøver mer enn 3 om dagen, så er det rimelig.

Der var en som hadde lovd 5000 kr til den som kunne finne et annet produkt som var billigere, og like bredspektret på antioksidanter og flavinoider til samme pris i forhold, og ingen hadde enda klart det :)
Mer om flavinoider HER.

Selv merker jeg det på kroppen, allergiplagene nærmer seg null, og energinivået er et helt annet enn før bruk. Og så skader det ikke å spise det forebyggende heller. Gleder meg til neste besøk hos legen.. når det måtte bli...
Jeg har ikke hatt lyst på vanlig sjokolade siden jeg startet med Xocai, har ikke hatt søthunger i det hele tatt, når jeg tenker meg om. Har spist den i 3 måneder og gått ned endel kilo. Tar sjokoladen 20 - 30 minutter før mat, og den gir metthetsfølelse. Jeg har samlet masse stoff om sjokoladen HER, god fornøyelse :)

Fikk også denne kvelden en samling av brukerhistorier, underskrevet med fullt navn og telefonnummer på de fleste, slik at vi kan ta kontakt og prate mer, supert !

Historien om verdens eldste menneske ble nevnt, Jeanne Calment, som ble 122 år ! Hun spiste neppe Xocai, men historien er vel verd å lese, du finner den HER.
Der står blant annet: She ascribed her longevity and relatively youthful appearance for her age to olive oil, which she said she poured on all her food and rubbed onto her skin, as well as a diet of port wine, and ate nearly one kilo of chocolate every week !!!

Aldri så galt, så er det godt for noe :)  I alle fall Xocai, og det er ikke galt !

Ha en helsebringende helg, alle :) ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

4 kommentarer:

hvorfor ikke... sa...

Spennende!!! Takk for god informasjon, sånt liker vi sjokoladeelskere;) Fåes sjokoladen kjøpt i Helsekost, eller er det egne forhandlere, selger du? God helg til deg, også!

Klem Torunn

Iren sa...

Høres ganske spennende ut dette Lilleba ;) Leste nettop igår i et ukeblad om ei med ME som hadde brukt denne eller noe lignende og fikk litt lyst til å prøve selv ;) Har en annen ting også jeg skal prøve på først ;)

Blir jo litt desperat når en ikke er helt frisk vil jo ikke være slik resten av livet ;)

Ha en fin dag :)

Klem

lilleba sa...

Har spist den siden juli, og kommer ikke til å slutte. Kjenner den virkelig på kroppen jeg ..

Iren sa...

Syns det er så bra når noe virker :) Og når det atpåtil er sjokolade ja da er det enda kjekkere ;)

Ha en flott dag :)