Sider

tirsdag 14. juni 2011

Show igjen, og en ny Champion !

Det har vært noen rare dager..Dager med forviklinger kan en trygt si....
Men en ny Champion er det blitt i pinsen :)
Silver Joker Roy Rocky er blitt ny Norsk Champion :D


Tusen takk til oppdretter: Gyula Sárközy, Ungarn, for denne utrolige hunden, som har gitt meg slik glede, siden jeg hentet han i juli 2009.

Her er kritikken:

Det var ellers en dramatisk reise.. Reiste oppover fredag før pinse. Hadde radioen på, så jeg fikk stadig meldinger om flommen og flomvarsler, og stengning av veier..
Kom meg til Ringebu, og valgte å reise Ringebufjellet over til Østerdalen. Da jeg kom til Enden, kjørte jeg mot Folldal. Nesten framme der, møtte vi vannet.. 70 cm vann i veien. Det var bare å snu og kjøre alle milene tilbake mot Enden.. Alternativet var å kjøre Gudbrandsdalen ned igjen til Mjøsbrua, og deretter til Elverum, Trysil, og så til Røros derfra.. Men da jeg kom til Enden, valgte jeg å kjøre til Atna... Det var veldig spennende. Etter en del mil fikk jeg på radioen at veien til Folldal var stengt :) Og det visste jeg jo. Og deretter meldte radioen at vegen fra Enden til Atna var stengt !
Hadde bare noen kilometer igjen da, så jeg valgte å prøve... og kom meg over på Østerdals veien :) Deretter rake veien til Røros, men var "nesten" alene på veien !
Rar følelse :)
Og heldigvis, det gikk bra.
Veien hjem dagen etter var også spennende. Valgte å reise Østerdalen, og etter en lang omkjøring, havnet jeg tilbake i Rena, deretter rett hjem. Flom er skummelt, og det har vært noen år siden det sist har vært så ille.. Lyn, torden og regn.. hele veien hjem. ..

Takk, John Erik, for bilde, og takk til Else, som fortsatt passer mine søte små, når jeg tar slike utflukter som disse :)

Klem fra Lilleba


3 kommentarer:

Nina sa...

Gratulerer så mye med ny champion, og takk for kommentaren på bloggen min.....;)

Anonym sa...

GRATULERER så moro!:-)
Men jammen hadde du litt av en tur? Godt det gikk så bra. Ikke mye koselig med alt dette vannet og med rasfare på utsatte steder.

Klem Beth`s småting...

Iren sa...

Først og fremst gratulerer så mye med enda en champion Lilleba :o) Så gøy :o)

Høres ut som du har hatt en helt spesiell reise og jammen godt du kom deg vel hjem igjen ;) Ikke kjekt med dette været som har vært for tia og alt det dette har ført med seg ganske skummelt.

Ha ei flott uke med en ny champion i huset :o)

Klem fra Iren :o)