Sider

lørdag 10. mars 2012

En hund på ski !

Det er kanskje ikke helt stuerent å ta en tekst som står på nettet, men denne gangen gjør jeg det, fordi jeg synes denne historien er så koselig, og jeg synes Torhild fortjener å få litt reklame for denne hunden og for alle de flotte barnebøkene sine ! ( fikk lov, da :) )

Foto: Torhild M. Hansen
Les bare her hva Torhild skriver: Tusen takk dere for alle de koselige tipsene om Zanto i media. Ja de siste dagene har vært helt utrolige og uvirkelige.
Det hele begynte så uskyldig, avisen Firda oppfordrer sine lesere til å sende inn sine bilder. Så jeg sendte inn Zanto på ski til leserblidet. Og så ringte de meg og sa at de ville lage en sak på bildet. og intervjuet meg. Jeg var på tur og var lettere forvirra og svarte litt i hytt å pine. Så før jeg var kommet meg fra turen ringte TV 2. De hadde sett bilde i firda påstod de. Jeg var helt forvirra og kjønte ikke hvordan de kunne ha sett noe i Firda siden jeg nettopp hadde snakket med han i firda. Og Tv 2 ville også intervjue meg. Så ringte Vg. og så fikk jeg meil fra svenske aftonbladet, Og så fikk jeg en telefon fra en engels person som drev med horoskop og ville sette inn bilde av Zanto i et horoskop blad og ville vite når Zanto og jeg var født. Så har jeg hørt at andre har hørt de snakker om bildet i både ni timen, på P4, og NRK sogn og fjordane radio det også. Og jeg har ikke fått noen av radio pogrammene med meg.
Men helt uvirkelig at et enkelt foto skal få slike ringvirkninger. Nå i ettertid har jeg sett at også avisen BA og turist foreningen også har brukt bildet. Helt utrolig.

Men det har vært fint for boksalget denne blesten. Veldig hyggelig. Men akkurat når dette har stått på har jeg synes det har vært litt stress. Men tor det blir veldig artig å se tilbake på siden.

Men merker at det begynner å roe seg litt nå. Men artig så lenge det varte.

Da ønsker jeg dere alle en riktig god helg. Hilsen Torhild og Zanto.
******************************************************
Her er noen linker til historien.. Først VG:   Så NRK:  Fra UT.NO  Fra Firda:


Gratulerer, Torhild med dette fantastiske innslaget !!!
Her er hennes hjemmeside:
Og her er link til Torhild sin blogg:
Der finner dere mange historier og videoer om Zanto og også Robin som hun hadde tidligere.
Og her kan du følge Torhild på FB:


Jeg vil også ønske alle mine lesere en flott mars helg !
Klem fra

2 kommentarer:

Iren sa...

En utrolig herlig historie dette og så velfortjent for begge to. Syns det er så flott når puddelrasen kan framstå på denne måten også det viser mangfoldet. En kjempe historie :o)

Ha ei flott helg Lilleba :o)

lilleba sa...

Ja, virkelig imponerende, dette !
Og så er jo Torhild superflink med hunden sin også :)
God helg til deg og !