Sider

fredag 31. august 2012

Velvære og dramatikk

Onsdag denne uke ble en litt spesiell dag. Til jul fikk jeg et gavekort på hudbehandling av sønn og kone. Det har jeg lenge gledet meg til, men ikke tatt meg tid til før nå. Dagen skulle riktig nytes !


Stedet er midt i Storgata på Gjøvik og heter Bliss, du kan lese mer HER.
Jeg ble tatt i mot på beste vis, og ja, jeg var veldig fornøyd og overrasket over behandlingen. Kan så absolutt anbefales !

Har lånt et par bilder fra siden deres på nettet:
Foto: bliss
 
Massasje av ansikt, skuldre og nakkeparti, varm damp, rensing av hud, damping med varme kluter, og til sist ansiktsmaske i ca 20 minutter, totalt ca 1,5 time.
 
Foto: bliss
 
Med ansiktsmasken kunne jeg også velge om jeg ville ha varmepute under nakken, og på magen, jeg valgte nakken. Det var en vidunderlig følelse å nyte dette.
 
Lokalene var delikate og romslige.
 
 
 
 
 
 
 
Bildene er tatt med tab, istedet for mobiltelefon, og kvaliteten er så som så, men det gir en liten helhet av luksusen, slikt som dette er ikke hverdagskost :)
 
Det tok noen minutter før jeg "kom til meg selv" igjen, etter denne opplevelsen, men vel tilbake i bilen fant jeg ut at jeg skulle ta ei treningsøkt på 360 grader, den finner du HER.
 
Det ligger på CC på Mjøsstranda, HER.
 
 
Den dagen hadde jeg ei treningsøkt på 1,5 time, og var akkurat ferdig da brannalarmen gikk....
Den ble slått av igjen etter ca 30 sekunder, men startet igjen like etter, og branndøren til garderoben ble låst, etter at alle var ute derfra. Vi måtte ut alle, og i garderoben var klærne mine,
og alt jeg hadde i veska :( 
 
Utenfor var det heldigvis sol og varmt, og det ble nesten 17. mai stemning med alle menneskene som tøt ut foran alle inngangene. Etter en god stund fikk alle ansatte komme inn igjen, og en stund etter igjen, resten av oss...  Ingen visste hva som hadde skjedd,
men senere fant jeg DETTE i Oppland Arbeiderblad !!
 
Jeg ønsker alle mine trofaste lesere en riktig flott helg !  Klem fra Lilleba
 
 

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Å der skulle man vært du ......på den velværesalongen :) men vi har faktisk en "bare 1,5 times reise herfra og :)Den brannalarmen kan sette skrekk i en og enhver , bra det var en øvelse :)