Sider

torsdag 2. august 2012

Verandagleder

«God dag, god dag, dette her er meteorologisk institutt, vi kan melde om at sommeren nå er slutt, og at høsten har begynt» !

Ja, en kan vri både på sangen og været. I går skrudde værgudene på sol-knappen, og vi fikk en uforglemmelig dag. Til opplysning er det regn i dag, og det vil det fortsette med ganske tett de neste 7 dagene ifølge yr.no !

Klart jeg benyttet anledningen til å være ute. Ringte til en av mine koselige pasientbekjentskaper, og fikk komme dit og forevige blomsterprakten på verandaen hennes. Det var et "hav" av blomster, som fikk regelmessig med gjødsel og vann. Hver regnværsskur ble de lagt plast over blomstene, lett å løfte vekk hver gang sola tittet gjennom.

Jeg velger å la dere se bilde for bilde av blomstene, det er godteri for øyet, og en inspirasjon til neste års planlegging på egen veranda.  Nyt !Håper du nå fikk en like fin opplevelse som det jeg hadde :)
Tusen takk, Tutti, for at jeg fikk forevige dette ! 

Ha en fin dag, alle sammen !  Klem fra Lilleba

5 kommentarer:

Petrine sa...

Hei, tusen takk for koselig kommentar på bloggen vår og for ei fin blomsteroppleving ! Du verden så flink denne dama er med blomster ! Artig å titte innom bloggene dine, mykje interessant og lærerikt der for ein puddel-nyå begynnar :)

helsing frå Petrine og Barnum

Ninas Interiør sa...

Så utrolig mange flotte blomster! Tydelig at dette er en blomster-elsker!

Håper alt er bra med deg, og at sommeren har vært fin!?

Jeg er dessverre skikkelig treg både med innlegg og kommentarer for tiden, men jeg titter innom når jeg kan:)

Ønsker deg en fin uke!:)

Klem Nina

Iren sa...

Du å du så mange vakre blomster da :) blir gla av å se på alt det flotte :) Er så lenge siden jeg var inne i bloggverden nå at jeg har mye å ta igjen ;)

Men du vi får håpe at sommeren ikke har forsvunnet helt enda og at vi enda får noen flotte august dager :)

Ha en flott kveld :)


Klem Iren

Anne Grete sa...

Heisan så utrolig fin blogg du har :)Har en enkel blogg jeg og , men mest bilder . Har sittet og sett lenge og sett her , finner mye interessant overalt . Kjempefine blomster , jeg er glad i blomster jeg og .

Anne Sudmann sa...

Wow ~ for en blomsterprakt!
Takk for gode ord hos meg, jeg tusler inn litt her igjen og opplevelsen med Pascal var verd å dele, så får vi se :)
God klem!