Sider

lørdag 2. mars 2013

Den ukjente medisinen

I uka som gikk, fikk vi i et program på TV2 " Vårt lille land " en aha opplevelse som ikke har gått upåaktet hen..
Et medikament som har vært så lite kjent at nesten ingen har hørt om det.
Uten bivirkninger.

Direkte til videoinnslaget HER.

Det heter Low Dose Naltrexone, eller LDN.

De som har fått dette på resept fra sin lege har i mange tilfeller blitt bra av sin lidelse, og det som er så fantastisk med dette stoffet er at det hjelper for så mange ting, det står blant annet:

"FDA-approved naltrexone, in a low dose, can normalize the immune system — helping those with HIV/AIDS, cancer, autoimmune diseases, and central nervous system disorders. "

Her er en nettside som sier det meste: Low Dose Naltrexone

Les også denne linken på norsk. På denne siden ligger også videoen av programmet som ble sendt på TV.

Norske leger kjenner ikke til dette legemidlet som skal være godt for ca 177 forskjellige sykdommer !

"LDN-forskere tror at hele 177 forskjellige sykdommer og tilstander kan behandles med LDN. Problemet er at den mulige virkningen av LDN ikke er dokumentert, og ingen legemiddelfirmaer eier preparatet, ettersom LDN ikke er patentert. Det produseres og selges derfor fritt".


Noen sykdommer som midlet virker gunstig på er: MS, flere typer kreft, psoriasis, Alzheimer ME, Parkinson og fibromyalgi.

I forarbeidet til TV 2s reportasje om LDN ble redaksjonen tipset om flere leger som skriver ut LDN-resepter i Norge. De ønsket ikke å fortelle om denne praksisen for åpent kamera. Tidligere overlege og nevrolog ved Rikshospitalet, Halfdan Kierulf, hadde imidlertid en positiv innstilling og har skrevet ut LDN til norske pasienter.

Måtte dele dette med dere, da kanskje det har gått hus forbi hos noen...

Ha en flott lørdag, alle sammen ! Klem fra Lilleba

2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Heisan ja håper riktig mange har fått med seg dette programmet, vi så det her vi jobber jo i helsesektoren begge . Jeg med eldre som har alzeimer og andre demens sykdommer og mannen i psykiatrien . Og så et billig alternativ i "penger " men det kan ikke måles i livskvalitet . Håper det ikke for fremtiden blir vanskelig å få prøve dette for mennesker i ytterst sårbare og vanskelige situasjoner :) God helg fra regn og stormfulle Trøndelag

Anne Britt sa...

Så det jeg og! Hørtes jo interessant ut. Har notert det. Dette preparatet er jo så billig. Mon det er derfor det ikke er kjent?