Sider

torsdag 21. mars 2013

Koselig besøk av Celine og matmor

Ting tar tid, og et par dager nå har jeg funnet fram alt min regnskapsfører skal ha for året som har gått. Hun sendte meg en mail for et par dager siden og ville ha det før påske ( ! ) Og jeg som trodde jeg hadde så god tid..  Visste jo at det måtte komme..   selvangivelsens tid :(
"Papirsøl" er det verste jeg vet, men det er en dyd av nødvendighet å få samlet alt hun må ha..
Massevis av utskrifter herfra og derfra som utsettes lengst mulig. Er det ikke slik, da ?

Men jeg hadde i alle fall en særdeles hyggelig ukestart på mandag :) Og her er grunnen:


Dette er: Cilje Celine Avrina, pappa: Ch Lilleba's Silverboots, mamma: Ch Sebatha's Viola Vendela Til Avrina, Eier: Anne Grete Thy  De reiste langt for å komme hit, først 30 mil til Trondheim, så toget helt til Moelv, som ikke er så langt fra der jeg bor.

 
Celine, som hun blir kalt til daglig, er en fantastisk behagelig og snill hund. Hun lå stille og rolig ved sin matmor's side uten å gå fra henne et øyeblikk.
 
 
Hun er ikke ulik sin pappa Terje, og har da også gjort det veldig bra på valpeshow hittil. Hun er ikke mer enn 11 måneder, og skal snart debutere for alvor i ringen.Hun er like vakker inni, som utenpå, og jeg tror nok at mange ville vært glad for å eie en så god og snill hund.....  Det ble litt bad og klipp på tirsdag, og endel bilder :)

 
Fremtiden ligger foran henne, jeg gleder meg til fortsettelsen...


Tre generasjoner hund. Fra venstre: Celine,  pappa Terje,  og farmor Sissel
 
Tusen takk, Anne Grete, for fine bilder !! Og ekstra takk for flotte gaver,
som vil komme i et senere blogginnlegg.

Ha en fortsatt god uke, alle sammen ! Klem fra Lilleba

1 kommentar:

Anne Grete sa...

:)Å guri meg så fin Celine er på bildene , jeg blir bare mer og mer betatt av henne. Og som du skriver en særdeles harmonisk og god jente , fantastisk lynne :)og TAKK for stell og klipp og undervisning :)