Sider

tirsdag 15. september 2009

Steintøft :)

Fruen i huset har så smått begynt å tenke på nytt prosjekt. Men siden det nå går mot vinter, så blir det nok liggende å gjære til snøen blir borte igjen.

Det gjelder uteområdet på øversiden av huset. Der har det til nå vært plen, om en kan kalle det for plen.
Etter den sommeren vi har hatt ser det mer ut som et anleggsområde, og plenen som var der har dyktige firbente vært og forsynt seg av... ( Les: Spist opp ! ). Mye av den har havnet inne på stuegolvet, og noe sitter fast mellom klørne når de kommer inn, og pelsen fra hasene og ned er klissvåt og full av jord. Terrassen fra døra og ned trappa ute må spyles hver dag. Ærsj !!
Men området ovenfor huset ligger deilig usjenert, og har sol det meste av dagen fra klokken 12 og utover ettermiddagen. Det kan bli en koselig oase om noe gjøres.
Nå har jeg fått nok ! Noe  gjøres, og jeg kontaktet http://www.anbudstorget.no/
Jeg skrev der hva jeg ønsket meg, størrelsen på arealet mm. og fikk et anbudsvar dagen etter.
Glad for dette, så ringte jeg mannen, og jo, han skulle komme innom i dag kl. 16.00 og ta en nærmere titt og komme med et mer presist prisoverslag.
Spent ventet jeg på håndverkeren, som ikke hadde ankommet en time over tiden.
Da ringte fruen i huset og ( maste ikke ) lurte på når han kom.
"Å, ja, det var sant," sa mannen...  "Jeg kommer om en halv time".. og den har vært lang, for han dukket ikke opp i kveld !
Jeg kan også godt tenke meg en liten støttemur opp mot naboen på øversiden, da terrenget heller oppover mot dem. Gjerdet som ble satt opp der for 6 år siden holder på å kollapse av all snøen som tynger på øversiden om vinteren. Tror nok ikke naboen har noe i mot det, men må jo spørre, da.
Regelverket er strengt på høyde og utforming også, så en bør sette seg inn i dette.
http://www.asak.no/ leverer de ypperlig fin stein, og derfra kan en jo få super-fagfolk til å utføre absolutt all jobben, det blir nok kanskje dyrere enn en som driver et lite firma...
Er det noen som har lystjobb til våren, så er det bare å si fra :)  :)
Ha en fin onsdag !
Beste hilsen

1 kommentar:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig hilsen:) Så kjekt at det er noen setter pris på disse helsetipsene mine;) Oj, så flotte bilder!! Dette både ser og høres flott ut:) Et spennende prosjekt!

Klem Anette:)