Sider

søndag 5. juli 2009

Overskyet

Så var finværet over for denne gang. Merkelig hvordan "alle" klager over været.. Sist sommer hadde vi bare regn, regn, regn, og "alle" survet over det. I sommer har vi hatt sol, sol, sol, og jamen surver folk over det også, forstå det, den som kan...

Personlig synes jeg det har vært utrolig deilig. Jeg har nydt hver eneste solstråle. Vi har ikke hatt sammenhengende så mye sol siden begynnelsen på åttitallet, fikk jeg høre i går. 

På solværets siste dag ble jeg hentet til en kveld med deilig mat og jordbær til dessert, jordbær er en ren nytelse å spise, og jeg håper sesongen blir lang i år. Nå er det spådd kjøligere vær, og noe regn, og det er ideelt for jordbæra etter en slik tørke vi har hatt. Det er jo spådd varmere igjen om en stund, og det forlenger vel den norske sesongen.

Til slutt i dag en liten hundekavalkade fra tidligere i sommer, da vi hadde besøk avNorfrid og hennes små "barn".

Den lille grå er John. Som vi ser var det stor stas å få besøk.

Ha en fin søndag, alle sammen, hilsen 

5 kommentarer:

Ida sa...

Hejsan Lilleba!
Tack för din kommentar inne hos mig. Jag kan inte mer än att hålla med om att det är synd att det klagas på det vackra vädret. Det är bättre att försöka göra det bästa av det. Fast lite synd är det om dom som måste jobba i den höga temperaturen, blir nog rätt så jobbigt då.

vi tycker också om jordgubbar. Väntar med spänning på att våra ska bli röda, hoppas att det blir snart.
Mysiga bilder på hundarna.

Ha det så gott.
kram Ida

Ninas Interiør sa...

Hei på deg! Er så enig med deg om at vi ikke kan klage over det fantastiske været! Nå går jeg rundt i en sommerkjole og raggsokker!.. Håper det snart kommer tilbake!

Du får nyte rekonvalesent-tiden din!

Klem Nina

Nanni sa...

Hei Lilleba!

Med trang og treg liten nettilkobling, blir det lite blogg i ferien, men det er ikke så farlig, for jeg koser meg sånn her nord...! Mange fler bilder på facebook...
Men en liten smak i bloggen.
Sola skinner her (haha, har sett innlegget ditt om klaging på vær...) og det er 8-10 grader, men bilen er varm og hjertene også.
God klem fra Nanni som ikke sover bort sommernatta, nei :o)

Norfrid sa...

Hei!
Koselig å se de bildene igjen! Nå har vi jo nok en sheltie i flokken her. Se Jussis blogg. Ellers har vi en schæfer i pensjon for tiden, så det er nok å henge fingrene i. Godt det ikke er så knallvarmt lenger. Ha det bra!

lilleba sa...

Takk til alle kommentarene :) !