Sider

tirsdag 7. juli 2009

Skrivebordet

Ikke de helt store hendelser om dagen, og det kan jo ikke bli så mange heller, når man er begrenset med en fungerende arm foreløpig.

Men bare vent, jeg skal ta det igjen ganske snart :) Tiden tilbringes mye ved PC'en, men det er også begrenset hva en orker av tasting med en finger på keiva. Leser en del, da !
Smertestillende har jeg for hånd, om armen skulle bli for ille, men foreløpig har jeg klart å begrense det.

Har forøvrig oppdatert den andre av bloggene mine som heter "uforklarlig", da jeg har kommet over noen spennende linker ( siden jeg nå har tid ). Velbekomme, det ER spennende!!

Jeg er litt oppgitt over skrivebordet mitt, her er det et salig virvar av ting og tang og ledninger, og jeg skulle ønske det fantes et nett til å henge på baksiden av skrivebordet til å ha alle ledninger i .... Mulig at det finnes, men jeg har ikke funnet det ...
Jeg har stadig et rotete kontor, og når folk kommer inn her, sier jeg alltid: "Velkommen til roterommet " :)
Hadde ment jeg skulle malt hele rommet lyst i sommer, men armen sier "NEI" ennå, men det blir med tid og stund ! Plenen gror og pudlene gror ! .. Og armen vil ikke !! Men hjelp, det får jeg :) Takk til alle mine medhjelpere !

Ha en fin dag på onsdag ! Beste hilsen

1 kommentar:

Ida sa...

Hejsan Lilleba!
Usch har du skadat armen, vad har du gjort för ngt? Verkar som att jag missat det.

Känner igen röran vid skrivbordet med alla sladdar. Vi har lyckats gömma den bakom en soffa eftersom vi har skaffat trådlöst internet. Så tyvärr har jag inget tips på ngt nät att ha bakom skrivbordet.
Ha det så gott.
Kram Ida