Sider

tirsdag 2. oktober 2012

Esmeralda

I snart ett år nå, så har jeg fulgt en blogg jeg har her på bloggrollen min, som heter Esmeralda spår deg gratis her. Hver eneste dag blir bloggen oppdatert, enten av henne selv, eller noen av leserene som har noe spesielt på hjertet.

Veldig spennende har det vært å lese det som har kommet, og jeg synes liksom jeg har lært å kjenne mange av de faste leserne, og også Esmeralda. Det finnes mange der ute som kaller seg spådamer og spåmenn, som det ikke finnes hold i, i det hele tatt. Men med Esmeralda er det litt spesielt, og litt annerledes.

Hun får nemlig tilbakemeldinger... masse tilbakemeldinger på det hun gjør. Ja, så mye at hun har skrevet bøker om det også. Og det er slett ikke kjedelig å lese det hun skriver :) Jeg har enda ikke lest bøkene, men vurderer sterkt å gjøre det. Men hennes egne historier på bloggen er så befriende og flott skrevet, at det er nesten som man er i historien !

Jeg fikk en velskrevet seanse av Esmeralda i vår, og så langt har alt gått til punkt og prikke. Fikk blant annet vite at jeg måtte ta den turen til Ungarn som jeg hadde i tanke, da det så ut til å skulle gå riktig bra ! Det ville bli veldig sosialt og bra på alle måter :) Og DET ble det !
4 utstillinger på 3 dager, 4 CERT på hunden min, 2 CACIB og 4 BIR !!  Det ble full pott, og ja, det ble en veldig sosial reise.  Jeg håper den sosiale og heldige biten varer på de andre reisene jeg skal gjøre før jul også :)

Jeg skriver noen kommentarer på hennes blogg i ny og ne, og det er koselig i blant å få tilbakemeldinger på det.

Så en dag, for et par uker siden, skjedde det noe.

Esmeralda hadde en "give away" som nok er noe mer spesiell en de fleste bruker å ha.

Hun skulle gi bort en fjernhealing seanse, og det er jo noe uvanlig, må en si.
Jeg kommenterte på den, og tenkte at jeg skulle ønske........  men er som regel utenfor all gevinst.

Morgenen etter gikk jeg inn på bloggen og fikk se denne:

 
JUHU !  Måtte lese dette to ganger, og JO, jeg var faktisk trukket ut.
Jeg ble jo også en aning nervøs for hvordan dette skulle gå..  
 
Vi avtalte tidspunkt, og jeg konsentrerte meg om dette, men timen kom og gikk, uten at det hendte noe spesielt..   Jeg antar jeg var altfor anspent og ukonsentrert.
 
Jeg sendte en tilbakemelding til Esmeralda om dette, og da ville hun at vi skulle vente en uke og prøve igjen. Da var jeg ikke så spent, og det skjedde virkelig noe...  Etter ca 20 minutter begynte det å murre i kroppen, omtrent som de gangene jeg har brukt magnetmadrass, bare at dette var mye kraftigere ! Og jeg ble varm. Det kjentes behagelig, og jeg lå bare å slappet av. Etterpå hadde jeg tenkt meg på trening, og jeg skulle vaske og pynte til gjestene jeg skulle ha på lørdeg.
 
Men jeg var helt slutt !!  Jeg orket ingen ting. Absolutt ingen ting...  Jeg ble bare så usigelig trøtt, og jeg sov meg gjennom det meste av fredagen. 
 
Lørdag var det ikke stort bedre, men mat og drikke fikk gjestene, og trivelig hadde vi det. Søndag begynte jeg å få det lettere, og i dag har jeg fått tilbake energien i en høyere potens :) 
 
Det var en merkelig opplevelse, som jeg gjerne gjentar senere.
 
Tusen takk til Esmeralda, for at jeg har fått lære deg å kjenne :) Du er et fyrverkeri av enegi og glede for alle !
 
Klem fra Lilleba

2 kommentarer:

Anne Grete sa...

Heisan , dette tror jeg på ja , veldig spennende og jeg har og hatt kontakt med ei som fortalte meg hva skulle skje ... med en av mine hunder . Selv har jeg og gått til healing med stor suksess, helt utrolig at det er mulig . Nå skal jeg inn og lese på denne bloggen til Esmeralda for det intresserte meg veldig ...Heldige du som vant :):)

Norfrid sa...

Pussig at jeg skulle titte innom bloggen din nå som jeg har meldt meg på kurs i healing ;-) Artig at du vant og at du hadde effekt av fjernhealingen :-)