Sider

mandag 15. oktober 2012

Sverigetur i ruskevær

Vi reiste en tripp til Sverige nå i helgen, og på utstilling, selvsagt, og fikk flotte kritikker og alt det der....  men cert og cacib ble det ikke !  120 mil tur retur, og det var kjempetrivelig å komme seg litt ut. Og når en har selskap i bilen går milene fort.

Under et gatebilde fra midt i Østersund, der hotellet var.


Jeg har vært her tidligere på utstilling, det var da jeg hanket i land siste Cacibet på Sam.

Her var smale gater, regnvær og mye folk, da dette var en lørdagkveld. Inngangen til hotellet ligger øverst til venstre i dette kvartalet. I tverrgaten rett ovenfor på venstre side var det en bar, hvor vi gikk inn og spiste middag. Det var en heller mørk bar med en brokete forsamling av gjester, fullt ved alle bord, men vi fikk kravlet oss opp på noen barkrakker og ble servert mat av ei søt jente. De som satt i nærheten, hadde lange ører, og et par stykker henvendte seg og prøvde å være hyggelige.

Hadde lyst til å få tatt noen bilder, men situasjonen innbød ikke til å skille seg ut fra mengden der.
Noen spilte på slotmaskinene, penger dro de knitrende opp fra BH'en, andre drakk øl, og det som sterkere var. Virket som de fleste var stamgjester. De var ganske velfødde mange av gjestene.

Men maten, den var fantastisk god ! Et saftig kjøttstykke, som var akkurat passe stekt, med salat, saus og stekte poteter. Ganske fet og krafig mat, og det trengte vi der og da :)

Under et bilde fra utstillingen dagen etter:

 
Hjemturen gikk også bra, men det var kommet snø, og vi hadde mer og mindre snø hele veien og fram til et godt stykke etter riksgrensen.
 
 
Her var det jo greit å kjøre, men det ble også snø i vegbanen etterhvert, og den første snøen er sleip og glatt av erfaring, så en måtte kjøre "mykt". Dette er lange og øde strekninger hvor det er veldig langt mellom hver bil som kommer.
 
 
Og det snødde mer og mer !


Og ikke lenge etter kjørte vi forbi den første bilen som var skikkelig godt plantet i grøfta !
Det ble etterhvert en saktegående kø, og det var fordi der var en snøplog bil først.

Godt å vite at en har vinterskodd bilen, for vinteren har alt klemt til, noen steder !!

Ønsker dere alle en fin kommende uke :D    Lilleba

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Så utrolig pen Rocky var her , virkelig exellent pelstell..:)
Snø...... hjelp , men den kommer vel her og , akkurat nå har vi de flotteste høstdager som tenkes kan :)