Sider

torsdag 11. oktober 2012

Høsten 2012

I det supre været vi har nå om dagen, blir det lite innendørstrening. Det får en heller ta når det er surt og kaldt. Nå frister det heller å gå en lang tur i skogen, eller nede ved Mjøsas bredd :) Her kommer et knippe fra noen av turene denne uka.

Bildet under er fra Øverby, med den flotteste utsikt en kan tenke seg. Søpledunker er det alle plasser en kan sette seg ned, og det er lett å bli kvitt "gullposen" med "gullklumper" hundene legger fra seg i blant :)


Under ser du helsesportsentret på Øverby. Her er en kafeteria, der du kan gå inn og kose deg med kaffe og ferske vafler :D  Kan være godt med litt påfyll av kalorier igjen :)
 


Bildet under er tatt ved Høyskolen i Gjøvik, se så praktfulle farger !! Det er en nytelse å fange inn alle inntrykk og lukter denne årstida.
 
Bildet under her er tatt på Eiktunet på Øverby, i strålende høstvær !
 
 

 
 
 
 
Bildene under her er tatt fra Mjøspromenaden, her fra Fredevika.
 
Vi er flere som går, til alt hell for hundene :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Til sist kommer vi fra Mjøspromenaden bort til Skibladnerbrygga. Skibladnerpipa synes i allefall, selv om båten ligger dypt i vannet. Det blir nok ikke lenge nå før alle småbåtene må fiskes opp :)
 
 
 
 
 
 
 
 
På tur tilbake, går vi forbi gamle Mjøsfergen..  Den er
blitt til restaurant båt, tro det, eller ei !  Understegnede har ikke vært der enda, men det skal bli spennende å ta turen dit en gang også, uten hund, da :D
 
En flott torsdagskveld øsker Lilleba dere  !  

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Så mange fine bilder og farger og natur . Jeg blir mer og mer fortjust i høsten og dens farger . Selv om jeg selv er "testet til en vinter " :):):) Liker den og jeg da :) Ser ut som dere har utrolig fint tur terreng som både tobeinte og firbeintekan ta seg ut i :)Her har vi og aldeles nydelige dager nå :)