Sider

onsdag 18. mars 2009

KLIKK, Klikk, klikk :)


Denne fikk jeg invitasjon til i dag, hadde det vært nærmere, hadde jeg sagt Ja !

Er avhengig av å ha noen i huset til enhver tid, og må "spare" dem til jeg er heldt nødt til å spørre.. Men er det andre som ikke har fått denne invitten, så er den herved utbragt :)Fredag kveld 17. april kl. 18-21 bør du definitivt tilbringe på Rica Hotel Helsfyr i Oslo, på seminar med Canis og den amerikanske hundetreneren Michele Pouliot.


Hør hvordan USAs største førerhundorganisasjon gikk over fra tradisjonell trening til klikkertrening - og økte effektiviteten med 25%


Dette kveldseminaret anbefales spesielt for deg som jobber med utdanning og trening av førerhunder, men også for alle andre som er interessert i klikkertrening.

Flere av teknikkene som brukes i trening av førerhunder er meget nyttige også i trening av vanlige familiehunder (ingen hunder er jo mer "hverdagslydige" enn førerhunder!), så det kan være mye nyttig å lære for alle hundeeiere denne kvelden.


2 kommentarer:

Kari-Anne&Heidi sa...

Så dumt du ikke får blitt med! Hadde vært morro med flere hunndølinger der :o)

Jeg har meldt meg på både foredraget og to-dagerskurset med samme dame. Du får følge med i bloggen min, for jeg skriver ratt et referat fra helgen jeg ;o)

lilleba sa...

Ja, ikke sant ? ! Jeg gleder meg til å lese referatet, da.
Du kan jo holde kurs her på Gjøvik når som helst, du :) :)