Sider

torsdag 26. mars 2009

Vårforberedelser

Foto: solfang.no

Min søster kom over siden jeg nå skal vise. Den er på norsk, og har det meste for hagen denne tiden utover. Jeg ble så betatt at jeg gikk gjennom alle sidene her. Har også lagt til butikken til høyre i bloggen, sammen med de andre butikkene.

Her finnes også å få kjøpt kastanje-gjerder i 10 meters lengde ( og bra høyde ), som passer til å holde de firbente logrende husdyra våre på plass. Ypperlig i litt ujevnt terreng, raskt å sette opp, og ikke minst, dekorativt å se på. Kr 1998,00 for 10 meter er ikke verst ( de holder jo lenge!). Tre kvarter tar det cirka å sette opp 10 meter gjerde, og det kan flyttes ved behov :) :)

Så litt plante/så- tips i disse dager, samt litt om Pil !

Trykk på linken under bildene under, så ser du :)


 Foto: solfang.no 
Plantetips ser du HER

  Foto: solfang.no

Pil fra Danmark, ser du HER  Ha en riktig koselig vårforberedelsestid !

Vennlig hilsen 

3 kommentarer:

Norfrid sa...

Å, det pinnegjerdet var fint! Trenger nytt gjerde rundt plenen, for Jussi hopper over nå som det er så mye snø, og om sommeren greier hundene å krype under, så jeg ønsker meg noe som er litt sikrere. Ikke mye vårstemning i dag, gitt. Snøen laver ned.

lilleba sa...

Ja, du, her laver det også, og vel så det !!
Jeg hadde kjøpt det pinnegjerdet på flekken, om jeg hadde hatt litt større hunder. Er redd de kan krype mellom pinnene... Det beste er at det føyer seg etter bakken, da :)

Anonym sa...

HAGENOUWKASTANJE.NO

BILLIG KASTANJE GJERDER OG PORTER :)

Hilsen,

Alex