Sider

søndag 22. mars 2009

Øverbymarka

Dagene vi har hatt den siste uka og i helgen, har vært så fine. Masse sol, og deilig å være ute i både for to og firbente.  

I dag også har vi travet Øverbymarka, nærmere bestemt rundt Helsesportsenteret. Det var godt å gå. Valpen, lille John, var yr som en kalv på beite. Etter en time hadde han roet seg betraktlig :)

Kart over området ser du her. Klikker du på bildet under, blir det større, og du kan da se at det er kilometer på kilometer med turløyper :)

Vel forbi kartet finner vi Bikkjehuset. Det er Gjøvik hundeklubb sin treningsarena. Her øves det i alskens ferdigheter ute, nesten hele året. Huset blir også brukt til mindre sammenkomster.

Hundene trekker litt i båndet, og det får de lov til. Her er en del skiløpere, så det er ikke tilrådelig å ha de løse. Er man morgenfugl, så kan en om så benytte anledningen til det før andre rekker å komme seg ut i løypene :)

En liten time senere er runden nesten unnagjort, og vi kommer på nedsiden av Helsesportsenteret. Av og til når været er surt ( og når en ellers føler for det ), er det godt å gå inn og ta en kopp varm kakao og nystekte vafler med rømme og jordbærsyltetøy. En må jo passe på å fylle på igjen noen kalorier !! :)

Går en litt lenger nedover igjen, forbi helsesportsenteret, så kommer en til  Gjøvik skiklubb sitt hus.

Det tar bare 5 minutter å kjøre hjem, og hundene er fornøyde. Her ser du et par av dem i sine bur i bilen. De har aldri band på i buret, men bildet ble knipset før jeg tok de av.

Tenk, så deilig det er å ha et fantastisk sted som dette like i nærheten, hvor en kan kose seg i naturen, høre på alle lydene fra skogen og lukte at det er vår !

Lille John og jeg ønsker dere alle en trivelig uke :)

Hilsen 

2 kommentarer:

Kari-Anne&Heidi sa...

Ja, er ikke Øverby en flott plass? HELDIGE er vi som har en slik liten perle i byen vår :o)

lilleba sa...

Ja, og det setter vi pris på også ! :D