Sider

tirsdag 16. juni 2009

Knall og fall...........

En får alltid høre at en bør feire med måte.

Men gårdagen var det ikke måte på hvor mye styr det ble. Det var vel ikke så mye feiringen, men måten det skjedde på........ På tur mot dørstokken, med kakefatet i handa, snublet jeg i hundesengen, flatet ut så lang jeg  var og landet med full tyngde på høyre skulder oppå dørstokken.

Men kaka berget seg, den lå fremdeles på fatet, om enn noe sammensunket av trykket. Og heldigvis var dette et tinnfat, og ikke av glass !!

Etter kaffen var høyre arm fremdeles like vond, og vi kom oss ned på legevakta. Der gikk det forholdsvis raskt, med røntgen og behandling.

Det var et brudd i høyre overarmsben, like nedenfor skuldra.

Jeg fikk tredd på en "stømpe" på armen, som ble kveilet i en fatle, og låst i begge ender, så armen ble helt stabil. mer HER

Og så alt en ikke får gjort ! Ikke badet hunder, ikke gredd og satt opp håret..  må bruke alpelue nå minst 14 dager !!!  Ikke slått plenen, osv. osv.....  og ikke kjørt bil ! (på jobb ).

Håper det retter seg fort, for dette har jeg ikke tid til. Får kanskje kalle dette en ufrivillig ferie.

Orker kanskje ikke å blogge så mye denne uka, men kommer sterkere igjen :)

Ha en fin uke alle, beste hilsen 

8 kommentarer:

Kari-Anne&Heidi sa...

Neimen....STAKKARS deg :o(

Husker svigermor fikk et lignende brudd for noen år siden. Rett før jul...

Brudd i armer og bein kommer som regel på de mest upassende tidspunkt tydeligvis.

Du får ha god bedring med armen, Lilleba. Måtte bruddet hele raskt slik at du snart er "back in business".

Sender deg en klem, og en forsinket gratulasjon i anledning dagen :o)

Nanni sa...

Næmen....stakkars deg!! Trøsteklem sendes tvers igjennom skjermen!

Jeg har brukket noe en gang i hele mitt liv og det var da jeg var 9 dager på overtid med barn nr 4. Brakk av en del i ankelen. Veldig upraktisk mht barnfødsel og naturlig bruk av kvinnekroppen. Så ble Miriungen født med brudd i kragebenet (de måtte dra henne litt ut) og en nerveskade i armen. Etter et års fysio var ungen helt på plass (vojtaterapi) takk og lov og har i dag finmotorikk til 100% i hånda. Bra, hva?
Nuvel, dette ble litt sykesvar, men bare kom på det... uff, vi er jo friske og raske forlengst og det blir jo du også! Alt er perioder, sa en jordmor til meg en gang (de blir ikke der inne til evig tid mao). Så også med brudd. det blir jo bra. Ta det med ro... og så blogges vi, kom innom når du orker :)
God bedringsklem fra Nanni

Edna sa...

Uff og uff! Det hørtes ikke godt ut. Blir ganske hjelpesløs med bare en arm. Håper det leges fort, og du snart er i sving igjen. Ring meg gjerne om det er noe du trenger hjelp til. God bedring!

~Sarah~ sa...

Huff og huff, det var da max uflaks også da! Du får bare spørre her også om det er noe du skulle hatt hjelp til! Åsså får du satse på godvær, siden du nå fikk en litt uventet ferie.. God Bedring :)

lilleba sa...

Tusen takk til alle dere som synes synd på meg ! Det føles godt, da, selvsagt..

Utrolig hvordan en klarer seg, selv om en også må melde pass....

Nanni sa...

Hvordan går det med deg??
Nå har jeg hatt koselig besøk på bloggen av Sarah :)
Er en liten runde ute i Bloglandia i kveld, koser meg, men skal ta kvelden straks.. Nannimannen er i hjembyen og da har jeg litt lett for å sitte oppe og oppe og...veldig b-menneske!
God bedringklem igjen!

Lenemora sa...

Hei, her har jeg aldri vært inne før, så fin blogg du har!

Må bare få kondolere med den brukne skulderen, det hørtes ikke godt ut! Håper du kommer deg fort uten for mye smerter....

Vi sees :-)

Klem fra Lenemora

lilleba sa...

Takk til Nanni og Lenemora, jo det går bedre, synes jeg.
Det eneste (nesten)som jeg ikke får til, er å sette opp håret.
Får ha på alpelue ute, hi-hi !