Sider

torsdag 4. juni 2009

Trist dag

Dagen i dag har vært en av de virkelig triste..
En av mine beste venner måtte jeg si adjø til.

Christina har vært hos meg i 15 år, og det er lang tid, også i et menneskes liv.
Hennes beste venninne Line, måtte vandre i februar. Hun også like før fylte 15 år..

Slik er det når en har flere på omtrent samme alder, da mister en lett noen på kort tid også. Det har vært en tøff tid i så måte...
Øverst til venstre er Christina, bilde tatt i dag. Til høyre øverst, tatt i mai.Under på første bilde er Christina nr. 2 fra venstre. På siste bildet står hun lengst til venstre.De to siste bildene ble tatt i april i år, fra en av turene våre.

Hennes far var Int.N.Ch Freeland's Floodlight, som jeg kjøpte av Monique Devine i USA. Han var født i 1982, og levde til han var nesten 17 år.

Det tar unektelig litt tid å komme over slikt, selv om jeg på en måte må være forberedt på at det kan skje når som helst ved den alder.. Uansett er det vondt.

Ha en god helg alle. Beste hilsen

6 kommentarer:

Nanni sa...

Åååå kjære Lilleba...jeg vet litt om hvordan det der er... Min første hund ble ikke så gammel, vi måtte avlive ham etter flere veterinærrunder. Han hadde fått blodkreft bare to år gammel...det var så fælt og jeg gråt og gråt i tiden før... Så mange varme tanker til deg, kjære!!!
Og tusen takk for nydelig bursdagskort, så omtenksomt, jeg ble rørt....
Tenk at du orket tenke på noe slikt nå...
Jeg ønsker deg en god natt og en god dag i morgen,
klemmer fra nanni ~

Norfrid sa...

Du har hatt det ganske tøfft med syke og gamle hunder de siste månedene, men tenk så heldige de har vært som har fått være hos deg. Forhåpentlig vis har hun truffet sin gamle venninne igjen...

lilleba sa...

Takk, Nanni og Norfrid.

~Sarah~ sa...

Tenker på deg og dine søte hunder.. Det er sant det Norfrid skriver.. De er heldige som har fått være hos deg!

Anonym sa...

Åh,,jag har inte tittat hit på ett tag! Ser att du förlorat en vän. Jobbigt när ens hundar måste få somna in! Mina tankar går till dig!
Många stora kramar!
Marika

lilleba sa...

takk, Sarah og Marika.