Sider

lørdag 20. juni 2009

Trappa

Det er godt jeg har laget i stand noen innlegg på vent fra før jeg brakk armen, under kommer det ett av dem. Armen er skammelig vond enda, og jeg klundrer med å blogge med kjeiva...... Jeg bruker å kommentere blogger jeg følger, men dere må bære over med meg at jeg blir stille en periode...

Endelig ble jeg også ferdig med trappa fra stua og ned i gangen.

Jeg har ikke riktig visst hva jeg skulle gjøre med den. Etter stua ble malt, har trappa skilt seg veldig ut i all sin begredelighet. Den var belagt med linoleum, like gammel som huset, i en skrekkelig gulgrønn farge, som var lysere på midten av hvert trinn, og mørkere ut mot kanten.

Trappetrinna har også en svart gummilist ( snublelist).

En hadde en følelse av at trappa aldri var ren.

Jeg fikk forskjellige tilbakemeldinger når jeg spurte i malebutikker om jeg kunne male linoleum. Til sist gjorde jeg det, for om det ikke sitter, kan jeg jo rive av linoleumen og pusse og male treverket. Alt ble hvitt. Nå er det vel en uke siden, men det ser bra ut, og så lett det er blitt å tørke av trappa, tjo hei  !

De røde merkene er papirbiter, lagt der etter siste strøk, så jeg skulle se hvilke trinn jeg kunne gå på innen det andre var tørt. Malingen jeg ble anbefalt er tre stjerners vannbasert gulvmaling fra scanox. I 2010 skal det være slutt på oljemaling i handelen.

Ha en fresh dag, beste hilsen 

4 kommentarer:

Nanni sa...

Se der, ja! Herlig trapp og lurt med "trå-lapper"..!
Det er stille fra meg også.., det har vært mye jobb og så alle disse avslutningene, så hyggelig, men juni er hektisk.
I dag begynte jeg ferien og det er deilig. Dagen har vært knall varm og ungene og jeg har rigget opp en monster av et badebasseng, stige-størrelse. Plaskebassengenes tid i huset er forbi, jepp.
Kvelden i hagen til Petter Olsen var helt magisk... nydelig romantisk. :)
Fortsatt god bedring, kjære Lilleba, forstår godt du må ha litt roligere bloggeliv for tiden.
Klem fra Nanni ~

Lenemora sa...

Lenge siden jeg har fått blogget rundt hos "folk" nå. Ser at du har mange koselige innlegg siden sist.
Jeg reiser snart på ferie, så mitt siste innlegg blir på fredag.
Har forresten en award liggende til deg hos meg ;-)

Klem fra Lenemora

Edna sa...

Hei! Så flott trappa de ble. Slulle ikke tro det var den samme:) Håper det snart går bedre med armen din! Det blir smått med blogging på meg om dagen, også, selvom jeg ikke kan skylde på armene. Kos deg i sommerværet :D

www.bethbeth.blogspot.com sa...

Jeg syntes det var koselig og gå i trappa nå som den var så lys og fin :D