Sider

søndag 23. august 2009

Mjøspromenaden

Her i byen har vi en nydelig tursti som kalles Mjøspromenaden.

Den har undertegnede brukt endel i sommer når været har vist seg fra en fuktig side uten regnet.

Lørdag var det tross alle spådommer sol, og stien langs Mjøsa's vestbredde kunne spaseres med tilhørende pudler også denne dagen.

Her er noen inntrykk fra rekreasjonsplassen langs Mjøsa. ( som forøvrig blir kalt Middelhavet midt i Norge, se bare HER )Bilen setter jeg igjen nedenfor Plantasjen. Deretter på med mageveske, hvor jeg har klikker og godbiter, og av og til mobiltelefonen når jeg husker på det.
Selvsagt har jeg med bæsje-poser til å plukke opp etter hundene mine :)Deretter går turen sydover langs stranda, og jeg bruker å gå til Vikodden camping ( som ikke er i bruk nå ).Det ligger massevis av båter i båthavna denne lørdagen, og det er ganske stille, bortsett fra en motorbåt som skal ut. Her er en plastjolle det står Mustad på. Mer om Mustad fabrikker kan du lese HER. .. og HER.Mjøsa viser seg fra sin beste side i dag, og det er så og si vindstille.En ensom and svømmer forbi. Jeg ser ingen andre..Lenger ut i vika ligger det massevis med seilbåter. Det er endel båter ute på Mjøsa også i dag.
Her er en link til seilforeningen i Fredevika.Her på vei tilbake. Rundt svingen helt til venstre ligger Fredevika borettslag. Tenk å ha så koselig utsikt !

Takk for at du var med meg på denne rundturen, og ha en fin dag :)

5 kommentarer:

Iren sa...

For en flott turvei dere har :) Skikkelig flotte bilder du har tatt! Er så kjekt å se hvordan andre har det i sitt nærområde. Jeg har også fått helt dilla på å ta bilder. Det er jo så kjekt å kunne dele ting i både hverdag og festligheter med andre :)

Jeg holder på å lage komlemiddag til oss nå jeg ;)

Ønsker deg en flott søndag!!!

Kari-Anne&Heidi sa...

Sjøl takk, Lilleba! Gurimalla så utrolig koselig med turblogging m/bilder!!! :D

Norfrid sa...

Flott at de lager slike turveier. Vi skulle hatt en slik en langs Tyrifjorden også, eller Storelva for den saks skyld. Mens dere har kost dere på tur har Angel og jeg vært på valpeshow på Jevnaker. Bare to sheltievalper, men vi fikk med oss BIR-sløyfa hjem. Fikk knallfin kritikk.

Tina sa...

Takk for rundturen, koselig plass. Har noen kjenninger på Hamar så har passert Mjøsa noen ganger. Flott å kunne gå denne promenaden med den firbente da! Ha en fortreffelig ny uke! Klæm TIna

Edna sa...

Det er virkelig flott langs Mjøspromanaden. Ikke ofte vi går der, men tar turen av og til. Hundene og vi tobente har kost oss med sopptur i helga. Litt fangst ble det, da :-)