Sider

torsdag 2. april 2009

Mer om HPV-vaksinen ! Store usikkerhetsmomenter..

MÅ FØLGES OPP: Direktør i Kreftregisteret, Frøydis Langmark (t.h.), etterlyser planer fra myndighetene for oppfølging av jenter som får HPV-vaksinen. (Foto: Scanpix og Kreftregisteret)
Direktør i Kreftregisteret, Frøydis Langmark, mener myndighetene svikter når det gjelder planer for oppfølgning og overvåkning av jentene som får HPV-vaksinen. Flere fagpersoner mener man bør utsette innføring i barnevaksinasjonsprogrammet.
Mange, mange flere unge jenter får meget alvorlige bivirkninger og livet ødelagt, og mange flere dør, enn antallet som blir “reddet” og som ikke får livmorhalskreft.
Tusentusenvis i flere stater USA har allerede fått livet ødelagt. Tusener av erstatningssaker er i gang. Tusenvis av foreldre har nå dårlig samvittighet og er fortvilet.

De som tjener milliarder på vaksinen er legemiddelprodusentene. De bruker millioner til lobbying med leger (smøring), og politikerne her. Disse får aldri vite om hele sannheten om bivirkningene. En grunn er at forskningen er effektivt styrt av legemiddelprodusentene med toppforskere. En annen grunn er at langtidsbivirkningene er ikke kjent enda.
Les mer HER 

28. September 2009
I dag fikk jeg denne linken :
http://www.abcnyheter.no/node/96531

Hva skal man si ?  Tja ....

Ingen kommentarer: