Sider

mandag 6. april 2009

Påsketur og pudler
Selv om en har hjemmebase i påsken, så blir det noen småturer likevel.

Søndag besøkte jeg Tove og Randi. Randi hadde tatt turen opp til Tove, så vi møttes der, alle. Vi hadde noen trivelige timer sammen, og Tove disket opp med deilig middag og "englegrøt" med fromasje til dessert ! TUSEN takk ! Det smakte ubeskrivelig godt. Om noen lurer på hva englegrøt er, så er det frukt som er kuttet opp i bitte små biter til en fruktsalat.


Hundene storkoste seg. Her er prinsessen på erten !  :D

Noen var veldig opptatt av det som skjedde utenfor vinduet ! Jeg tenkte på "tre søte småbarn", og fikk fanget øyeblikket.


Valpene til Tove og Randi som jeg var så heldig å få hilse på, var så trivelige og morsomme. Jeg fikk et artig hilsebilde. Se bare på forpotene til disse små rakkerne !


Sølv-valper er bare til å "spise opp" ! Se på uttrykket til denne:


Takk for en trivelig dag, begge to. Jeg fikk også tatt noen bilder av vakre, broderte ting, men det kommer over påske, så følg med :)

Under er et par bilder fra marka på lørdag. Hundene står med baken mot fotografen når jeg blir avbildet, men når jeg skal ta bilde, ser alle på meg :D Vi har i alle fall blitt velsignet med godt vær så langt denne påsken, deilig !

Foto: Magnhild

Takk for vakre påskeroser ! 

Fortsatt God Påske, ønskes dere fra 

2 kommentarer:

Ninas Interiør sa...

Der, ja. Nå fant jeg fram! Så fin blogg du har! Masse interessant å lese. Det er bare å ta seg en tur til Stømstad, nå, så har du gardinene! Mange igjen, foreløpig...

Påskehlsen fra Nina

lilleba sa...

Gardinene dine falt jeg pladask for ! Koselig at du fant hovedbloggen min til slutt :) :)