Sider

mandag 13. april 2009

Torseter og bursdag, den 11. april


Et naturlig midtpunkt i Totenåsen er den elegante Torsætra, et gammelt skogshusvære som tilbyr god mat og enkel overnatting året rundt. Her har det vært et gjestfritt hus i mer enn 100 år, og tradisjonsstunge oppskrifter på bakverk holdes i hevd. Sjekk den stedlige bestemorskringle, og totenkringle... 
Torsætra selger også Totenåsen allmennings detaljkart over området. Fra Torsæter går et omfattende løype- og stinett. To stier - en bratt og en litt snillere - fører opp til Torsæterkampen på 837 meter, hvor det også er en gammel og godt skjult hjemmefronthytte.

Dagen i dag har vi feiret bursdag her. Gratulerer til Else som er 50 år. Vi var rundt 20 til bords, og kunne nyte maten som den stedlige kokk har hatt ansvaret for.

Bordet var pyntet med påskens farger:

Alle fikk hver sitt borkort laget av naturens materiale, denne gang bjørka :)

Det rommet vi spiste i, er et helt nytt påbygg til sætra. Etter maten vandret vi litt rundt og tittet på noe av det som var der. Blant annet dette:

Noe jeg syntes var riktig flott, er gardinene, her er et utvalg:Kaffen ble servert hjemme hos Else i Hunndalen, og festen varte til langt på natt :) :)


Takk for ent trivelig dag, Else !


Snart slutt på påskedagene for i år, men en får nyte de få timene som er igjen også! Ha en fin kveld, alle ! 

Ingen kommentarer: