Sider

fredag 3. april 2009

Nå er det påskefri !

Påskeferie 2009
Endelig er den etterlengtede påskeferien et faktum ! Deilig skal det bli med noen late dager, selv om jeg vet at de kommer til å gå fryktelig fort. Jeg skal nyte hver time.

Jeg fant et koselig påskevindu hos en av mine pasienter, måtte bare ta det med her. De søte kyllingene er kjøpt på Nille.

I dag fikk jeg også tatt service på bilen, og mens jeg ventet på den, gikk jeg en tur til Skeidar for å la meg inspirere.

Der var kommet en ny butikk med kjøkkeninteriør ved siden av, navnet skal jeg komme tilbake til, når jeg finner det igjen. Jeg gikk inn for å se om det var noe spennende. Det ser ut til å være den "glatte" stil som preger 2009 kjøkkenet !

Jeg synes vel kanskje ikke disse kjøkken har så veldig mye sjel, om en kan si det slik.

Overflatene er glatte og veldig blanke, og det passer dårlig der det vil være ivrige barnefingre til stede. 

Tja, trenden er nok spennende for mange, men det gjenstår å se hvor lenge den holder.


Bildene er tatt fra en norsk side med designkjøkken, men det var helt likt det jeg så i dag. Dessverre mistet jeg linken til nettsiden, da internet explorer fikk en feil og måtte avslutte, sto det...  Det er ikke et ukjent fenomen..

Senere: Her kommer linken, tusen takk, Kari-Anne !

Inne på Skeidar var det kun ett bord med påskeinspirasjon.


Det var nesten ikke ett eneste handlende menneske inne i butikken, den var simpelthen folketom. Men så er det jo fredagen da alle reiser på påsketur også.

Det kan hende jeg kommer tilbake med mere rusk og rask i påsken, men uansett:

En riktig God Påske til dere alle ! Beste hilsen 

4 kommentarer:

Kari-Anne&Heidi sa...

God påske til deg også! Gud, så nydelig påskestemning du har laget i bloggen din :O)

Men du... de kjøkkenene er jo bare helt skjønne! Praktisk glatte og fine i overflaten. Som skapt for vask og vedlikehold ;-P

lilleba sa...

Takk, :) Kjøkkenvasking, ja.. husker NORDIA kjøkken på 60 -70 tallet. De var også helt glatte, men ikke så holdbare. Sponplatene var for porøse, og skruene løsnet etter hvert. Praktisk å vaske, men det var fingeravtrykk igjen bare en snudde seg :)

Kari-Anne&Heidi sa...

Hei igjen!

Kjøkkenforhandleren på Skeidar heter Kvik Kjøkken. http://www.kvik.com/no-NO/kjokken/kvik_kjokken/

:O)

lilleba sa...

Tusen takk, Kari-Anne ! Det var imponerende :) Linken er lagt inn i innlegget. Moro å se alt de hadde på nettsiden også.