Sider

fredag 29. mai 2009

Håpløs gressklipper

Slåss med gressklipperen !

Det har jeg ikke tenkt å gjøre, men av og til har jeg lyst !

Det er andre runden denne våren at gresset blir klipt, og jeg hørte nok at motoren brummet stygt sist, men tenkte at: "den går vel en runde til ! "Men nå ble det altså stopp, og det skjedde selvfølgelig like før jeg var ferdig nede i hagen. Det jeg sa, egner seg ikke på trykk.

Det ble en god remse tilbake med engelske hageblomster, som jeg kaller disse "forhatte" løvetennene !


De er jo så fine å se på, men de irriterer jo litt, når de er der de ikke skal være..
Ja, de er opprinnelig engelske hageblomster, og engelskmenn som emigrerte, kjøpte med seg løvetannfrø, for de kunne jo ikke være uten sin kjære løvetann. I London fantes det et frøfirma som spesialiserte seg på frø fra forskjellige løvetannsorter fra forskjellige deler av England.( mælkebøtte på dansk, dandelion på engelsk, og Taraxacum officinale på latin :) Det finnes minst 13 artsgrupper av denne stauden. I Norge har vi ca 240 forkjellige arter !

Vel, jeg skal ikke dvele lenger ved løvetannen, .. tilbake til gressklipperen.....

Her i byen har jeg funnet en som kan reparere det meste, og jeg ringer dit hver gang noe trenger en overhaling. Ringte til PT-service, og jo, da :) Gressklipperen kunne han hente nesten med en gang, men jeg kunne ikke regne med å få den igjen før på tirsdag, da !

Nå er det jo pinsehelg, fredag i dag, og mandag er rød dag på kalenderen, så jeg må si at dette er litt av en flott service. Må lage litt reklame for PT-service. Link finner du HER. Tusen takk skal du ha !

Ha en fin fredag og start på pinsen :) Beste hilsen1 kommentar:

~Sarah~ sa...

Hehe.. Der er vi heldige ; ) Huseieren her kjøpte ny gressklipper så vi skulle slippe å bruke penger på det.. "Når man bor på småbruk, må man ha en ordentlig gressklipper" sa han og 2 dager etter hadde vi ny ; )