Sider

tirsdag 5. mai 2009

Litt av hvert !

eksploderer naturen, og det skjer store forandringer fra dag til dag. Har fått raket det siste i dag, men jeg ser at jeg kommer til kort, når det gjelder all hekken her, samt kvisting av endel trær. Tommeltotten min streiker ! I dag ringte jeg småhjelpsentralen, og jeg skulle bli kontaktet igjen defra så fort noen var ledig.


Ikke verst. Det ser ut til at hver kommune har sin småhjelpsentral, jeg googlet det på nettet.

Det vokser opp stemorsblomster i sprekkene mellom steinhellene på gårdsplassen !!! Av alle plasser klarer de å stikke de vakre hodene sine opp der !
Påskeliljer og pinseliljer er i full blomst nå, og tulipanene står bare og venter på tur....

Så er det en ting som jeg prøver meg på.. Ikke sikkert at jeg får napp, men det duger ikke uprøvd.. Se bare på boken under:
Gode, gamle Nordahl Rolfsens lesebok. Mener å huske at den var i 5 bind..Lit biografi om han kan du lese HERSaken er at jeg har en pasient som ønsker seg av hele sitt hjerte disse bøkene. Jeg har klart å skaffe henne dette andre bindet, takket være min søster, og hun ble så glad for det. Er det noen av dere som leser dette, som kan klare å skaffe henne de andre lesebøkene, så ville det være supert ! Nå er vi spente :) Jeg fortalte henne at jeg skulle blogge dette.Så vil jeg til slutt i dag berømme malergjengen som malte huset mitt. Grunnen leser du under:VIF står for Vardal idrettsforening. Link finner du HER


Ingen av malerne tok seg betalt for malerjobben ! All inntekten går uavkortet til idrettsforeningen. Tenk at det finnes slike folk :) Hurra for malerne ! -- Og så bra å være den lokale idrettsforeningen her :)

Her er to av dem, Rolf og Arne. Bildet er tatt fra VIF sin side, og HER kan du se bilder og historien om hele dugnadsgjengen.

Pensjonistene planlegger vårens dugnader! står det å lese om her.
I et møte sist fredag møtte et tjuetalls pensjonister for å planlegge vårens dugnader.

For en flott gjeng ! Tusen takk !

Ha en fortsatt fin tirsdag :) Hilsen

4 kommentarer:

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Hei hei, "fant" deg på Nanni bloggen, jeg surfer litt rundt omkring i bloggeland.
Jeg har aldri sett noen med så mange blogger som du har!

Stilig!
Ha en fiiin fredag!

Nanni sa...

Nanni er også imponert over antall blogger ;o)

Så spennende med kakeoppskrift til kokkedatter, åhjelpemeg, kanskje hele greia blir underkjent... (*angst* ;o)

Og herlig innlegg om både dette og hint fra hverdagen...stemor som kommer opp i grusgang har jeg sansen for...er litt som unger som klarer seg uansett.... ;o)

Ha en deilig aften videre!

Klem/Nanni

Ninas Interiør sa...

Så artig med Stemorsblomstene som kommer opp mellom hellene! De er utrolig villige, og veldig søte!

Ha en fin helg! Klem Nina

Nanni sa...

Som norsklærer må jeg også si at slike gamle bøker frister... ;o)... er litt sjel over det..

Vel, bare innom for å ønske deg en deilig dag!

Klem fra Nanni (som ikke er like nye norsklærer på bloggen, det går litt stokk over stein her og rettelse, ny feil kommer... ;o)