Mat er kultur, og her skal dette nytes:
Foto: Mikkel Vang
En kombinasjon av stekeovnsmat og grillmat er greit når det ikke er for langt fra kjøkken til uterom.
Og hva er vel ikke best til dessert på en slik dag ? Dette kan grilles det også :)
Del jordbærene i to, eller bruk de hele om de er små.
Del bananene i tykke skiver, og ananasen i terninger. Skjær bort stilken som er i midten på ananasen, den smaker beskt og er seig.
Dryss over finhakket mynte.
Legg alt i doble foliekurver, press over litt appelsinsaft og dryss over sukker.
Klem folien godt sammen, legg det på varm grill, ca 5 minutter.
Server gjerne med litt fruktyoghurt eller is.
Ha en FLOTT pinse, alle sammen !
Beste hilsen
1 kommentar:
Ah! Dette så jo sååå godt ut! jeg ante ikke det med grilling av frukt..., smart, høres godt ut..
En gang i Lofoten fikk vi helt nytrukken fisk, bakt inn med smør, løk, purre og deretter grillet... og med hjemmelaget potetsalat. Jeg åt så det ikke var skam igjen i meg, passerte det stadiet, og gikk forbi, haha, godt de er rause nordpå.. ;o)
Du, tusen takk for så koselige ord om bloggen min, jeg skriver nå bare det som detter ned i hodet på meg... Har alltid likt kåseristilen og havner vel fort der... deilig å skrive noe annet enn stooore oppgaver med litteratur som skal henge ihop med argumentasjon og helst en glup egen tanke i ny og ne...
I dag har jeg blitt feiret av familien på både Nannimannen og min sin side, har bursdag til onsdag, men har kost oss litt på forhånd. Sol og fri... så deilig!
Telepati med dyr, ja.. Jeg føler jo at jeg har god kontakt med hunden min og han er jammen litt av en personlighet. Tenkte på i dag hvor mange uttrykk han har. Jeg skjønner jo forskjell på ulike boffer, han er så glad, han lurer, han håper... Vi er nok dyremennesker her i huset.
Jaja, ønsker deg en deilig helg videre!
I morgen er det meldt knallvær igjen og det er deilig..
Klem fra Nanni ~
Legg inn en kommentar