Sider

mandag 25. mai 2009

La dere inspirere :)

For noen år siden var det brannskadesalg på Christiania Belysning, som ligger i CC mart'n på Gjøvik. Tenkte jeg fikk titte på det de hadde, og falt helt pladask for denne:

Jeg hadde opprinnelig tenkt å ha den over bordet i spisestua, men det lot seg ikke gjøre, fordi der er det skråtak....   ( At ingen har tatt patent på spesialklosser til å feste lamper i der det er skråtak ! ) Nå, ja..   Dermed ble lampen boende i esken sin i flere år...  Helt til jeg fikk fikset opp i kjellerstua. Flinke elektrikere fikk satt den opp med dimmer og det hele, og etterpå så jeg at lampen hadde innebygget dimmer.

Ja, ja, ikke så galt at det er godt for noe. Ryker den innebygde dimmeren, noe det ofte gjør, sa dama i butikken ( senere ), så kan de ikke skaffe ny.... Det hadde vist seg at disse var en svakhet ved lampene. Nå har de sluttet å lage det.

Det er en Herstal lampe. Inne på hjemmesiden deres HER kan man se katalog over endel av det vakre de produserer.

Rene linjer, og en del stål. De gir råd om hvordan en skal rengjøre stålet: Bruk vinduspussemiddel ! Vel, skal prøve på andre stålting jeg har :)   Bruker nå nylonvask til pussing av vinduer, jeg.

Mye lyst og luftig, her !

Ellers går de for sterke kontraster, som skaper spenst !

Ha en strålende mandagskveld ! Beste hilsen 

3 kommentarer:

Nanni sa...

Mums! Her var det mye inspirerende!!! Nanniøyet gikk varmt...
Haha, festlig det med slållampa med medkjøpte svakheter, men den var jo bærre lækker...

Og tusen takk for koselig kommentar også, altså, jeg skriver nå bare det som plumper ned i hodet mitt (og det er litt av hvert, ja...).

I dag har jeg lagt på ny bloggbakgrunn, yiiihaaa, trengte fler farger, turkis... Så får vi se om jeg blir sartere etterhvert igjen.. (sart er vel kanskje ikke det forbinder med meg sånn umiddelbart).. hihi..

Ha en deilig aften, tirsdager er viet de Frusterte fruer her, nå ser ungene og jeg på Tabloid med Irving og det er moro å se engasjementet hos sønnen som snart er 18... De gror til i alder og egne meninger, deilig.

Klem fra Nanni :)
(som har hatt et slit med å rengjøre laptopen.. ~ neida).

lilleba sa...

Ja, du, jeg synes det er artig med alle de forskjellige bakgrunner som finnes, og det finnes sikkert mange flere steder enn en vet om på nettet.

I går kveld hadde jeg benket meg ned og skulle se på Hotell Cæsar, men ble lurt, gitt! Det var bare trøtte Frazier..... For en nedtur !

Og lampa, ja, den ser jeg meg ikke mett på..

~Sarah~ sa...

Herstal lampa var rå-tøff.. ;D Liker sånne lamper.. Går rett som det er innom slike butikker og sikler litt ; )